onsdag den 24. juli 2013

Indslev Bryggeri - Hvid 4,4%

Jeg har nu endelig fået færdig lavet en øl herhjemme som er helt klar sidst på ugen. Jeg deler gerne ud af den hvis folk skulle være nysgerrige og tørstige. Mere om den når den er helt klar.

Dagens øl er fra Indslev bryggeri som er kendt for kun at lave hvede øl, det har dog ændret sig en smule mht deres andet brand ugly duck brewing som har haft stor succes.


Den er af typen belgisk witbier, altså en belgisk hvedeøl. Den er brygget med malt, humle, vand og gær. Den holder 4,4% alk.

Den er næsten helt klar gylden med hvidt cremet skum. Jeg fornemmer noget banan, hvede og en smule gær i duften, det er ikke ligefrem fordi duften er særlig levende, men fornemmes ret flad. Konsistensen er fin og let drikkelig, kulsyren er helt tilpas. Smagen er heller ikke noget at råbe hurra for, man smager lidt brød, banan og en lille bitte smule humle. Smagen hænger ikke ved og den kommer ikke rigtig nogen steder. Som en kold sommerøl der ville den være et hit, men man skal bare ikke forvente den store smagsoplevelse.

Karakter 2+

Ingen kommentarer:

Send en kommentar