tirsdag den 9. april 2013

Gourmetbryggeriet - Barley Brew 10,5%

I morgen er det endelig tid til London turen, hvor der skal nydes en masse god mad, øl, musicals og andre sjovt ting. Alt hvad der er øl relevant bliver lagt op på bloggen når jeg kommer hjem.

Nu begynder foråret for alvor at tråde i karakter og det er jo absolut kun herligt efter som at vinteren nu har været i uendeligt lang tid. Jeg har derfor valgt at for denne gang at tage den sidste vinter øl.


 Denne øl er fra Gourmetbryggeriet og er deres svar på en Barley wine. Den er brygget med bygmalt, humle, vand og gær. Den holder 10,5% alk.

Øllet er mahogni farvet og har beige skum der forsvinder forholdsvist hurtigt men det er heller ikke tilfældet at barley wines skal have meget skum for det en vinøs øl. Den har en vinøs karamel duft blandet med rosin og dadler, som fungere meget godt sammen. Konsistensen har en god fylde men mangler meget dybde. Smagen er utrolig sød af karamel, rosiner og malt. Der er ikke den store smags udfordring i denne øl, lidt for kliche synes jeg. Smagen smutter alt for hurtigt.

Hvad kan man forvente, den var helt okay men den mangler en del smag og spark.

Karakter 2+

Ingen kommentarer:

Send en kommentar