torsdag den 20. december 2012

Flying Couch - Phister De Noel 2012 8,5%

Som nævnt tidligere så skal jeg i praktik (2 måneder) hos Peter Sonne som brygger øl hos Nørrebro og Herslev bryghus, ved siden af brygger han sit eget øl som han kalder Flying Couch. De har pt 3 øl i sortiment.

Som det nok kan ses så er der kommet en ny side der hedder "øl typer" der sætter jeg fokus på hvilke typer øl jeg har anmeldt. Den er for dem som leder efter bestemte typer øl, en hurtig genvej til at finde det man søger. Pt er den under "ombygning" så der kommer stadig til at gå lidt tid før den er færdig da julen os nærmer sig.

Phister De Noel er en juleøl af typen imperial stout. Den er blevet brygget med vand, bygmalt, humle, vanilje og gær. Den er kulsort med mørkt skum. Lakrids og kaffe præger duften med sødme fra vaniljen. Konsistensen er godt cremet med god dybde. Lakrids, kaffe, chokolade og brændte undertoner er fantastisk balanceret i dette bryg. Sødmen, varmen og bitterheden går rigtig godt i spænd, eftersmag af kaffe slutter dette herlige bryg af.

Efter at have smagt denne er mine forventninger til praktikken også steget. Jeg kan godt forstå den har scoret gode karakter hos andre anmeldere. Det er en fantastisk øl der varmer dejligt om vinteren.

Hvis man ikke får den drukket i år så udløber den først d. 24/12-2013.

Karakter 5

2 kommentarer:

 1. Hej
  Det er en af de bedste juleøl jeg har smagt i år.
  God fornøjelse i praktikken :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jens.

   Det kan vi godt blive enige om :)

   Mange tak.

   Slet