lørdag den 26. januar 2013

Fanø Bryghus - Kunstner Øl No.3 2,7%

Vi har besøg i dag og derfor er der 2 øl glas på billedet. I dag er vi 2 der anmelder denne øl, vi satser på at komme med en masse brugbar info.

Fanø har fået Marie-Louise Exner til at lave billedet på etiketten, hvad det præcis forstiller kan vi ikke helt regne ud. Vi kan da sige at der står ting som regn, land og BMW men hvad meningen er med kan man kun gætte sig til.


Denne øl er af typen "Session IPA" og er brygget med vand, malt, humle og gær. Den holder kun 2,7% alk, langt mindre end de 2 forgængere.

Den er flot gylden farve, skummet er ikke kun hvidt men har lidt noter af farve. Skummet holder os rigtig længe, herligt. Duften synes vi er blomster, humle, citrus, aprikos og appelsin. Konsistensen er okay cremet men der er ikke noget dybde i den. Stor mangel på kulsyre. Smagen er meget humlet, jeg vil endda tro at den er blevet tør humlet da den har en tør eftersmag af humle. Udover det kan vi også finde citrus, fersken og grannåle.

Den dufter fantastisk men smagen halter rigtig meget efter, der mangler mere dybde og man får en lidt vandet fornemmelse undervejs.

Karakter 2+ (Vi gav den henholdsvis 2 og 3, vi endte derfor på 2+)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar