lørdag den 7. september 2013

Medici Beers - Chili-Lakrids Øl 6,5%

7-9-13... Det er "øllets dag" i dag. Den først lørdag i September og der er masser af events for dem som tørster efter noget godt øl. Jeg kører ufortrødent videre med min lakrids smagning og er nået til et bud fra Fyn, kontrakt bryggeriet Medicibeers som får brygget langt det meste af deres øl hos Refsvindinge.

Den er af typen Spice/Herb/Vegetable. Den er brygget af bygmalt, münchnermalt farin, sirup, appelsinskal, naturlig chiliekstrakt, lakrids ekstrakt, humle og gær. Den holder 6,5% alk.

En ret mørk øl med et lille rødligt skær, skummet er hvidt med et touch af det brune og den holder langt nede ad glasset. Duften er ikke så spændende, men man lige knap fornemme en anelse chili og lakrids, en lidt mere hidsig duft er velkommen. Den fylder rigtig godt i munden hvad angår konsistens. En øl der både er sød, stærk og en smule bitter, meget godt balanceret og så harmonere chili og lakrids fantastisk sammen. Du fornemmer først lakridsen hvor efter at chilien sætter i gang uden at blive for voldsom, man sidder stadig med en chili og lakrids eftersmag et stykke tid efter, dejligt!

En dejlig overraskelse som jeg sagtens kunne finde på at købe igen.

Karakter 3+

Ingen kommentarer:

Send en kommentar