lørdag den 16. februar 2013

Three Towns Indepentdent Brewers - Sailor 5,0%

I dag har vi en debut på dags ordenen, dette er den første svenske øl jeg skal anmelde. Det er selvfølgelig ikke noget Sverige er specielt kendt for, det første man tænker på når man tænker Sverige og gastronomi er de svenske kødboller.

Øllet stammer fra fantom bryggerne Three Towns som brygger deres øl på Åbro Bryggeri der ligger i Vimmersby. Det er det samme sted hvor Premium beers får brygget deres fake "Brøckhouse" øl.


Flasken er meget dekorativ og lavet af plastik, det er faktisk et kort med et skib på, man kan nok ikke misforstå sailor navnet til denne øl. Af type er det en lager/pilsner øl, den er brygget med vand, malt, humle og gær. Alkoholen er på de 5,0%

Det er en gylden klar øl med kridhvid skum. Konsistensen er jeg mest overrasket over da det egentlig er fint cremet, god fylde og fint perlende. Duften er måske lidt for passiv og giver lige en snert fornemmelse af blomster. Smagen er måske der hvor det går helt galt, humlen er alt for meget neutral, det er som om de har glemt aromaen. Midtvejs dukker der en syrlighed op som bliver sat til side af en smule humle bitterhed og til sidst ender det med en vandet smag. Den er dog let drikkelig og hvis man skulle finde den til et par kroner stykket så ville det være et fint køb men ikke noget jeg vil anbefale herfra.

Karakter 1+

Ingen kommentarer:

Send en kommentar