tirsdag den 5. februar 2013

Nørrebro Bryghus - Ravnsborg Rød 5,5%

Til at begynde med troede jeg at alle flaske øllene blev brygget på Nørrebro Bryghus, det gør de også kan man sige bare ikke på bryghuset i København.
De har en "fabrik" liggende i Hedehusene som producere alle de flaske øl der rammer butikkerne så, undtagen dem der hedder Limited release som kommer fra bryghuset inde i København. Næsten alle øl der bliver serveret på fad inde på Nørrebro Bryghus er så tilgengæld os blevet brygget der.


Denne øl stammer så fra fabrikken i Hedehusene, i starten bryggede de ikke økologisk, men efter et stykke tid begyndte de at smide økologisk malt og humle i.

Den er af typen amber ale og er blevet brygget med vand, bygmalt, humle og gær. Den holder 5,5% alk. Navnet Ravnsborg kommer fra gaden (Ravnsborggade) der ligger i forlængelse af den gade som Nørrebro bryghus ligger på altså Ryesgade.

En meget flot og rødlig amber ale med hvidt skum der har lidt farve noter. Duften er proppet med frugter og karamel. Smagen er dog langt mere kedelig og mangler klart dybde og fylde. Af de ting der kan nævnes er en smule frugt men smager holder bare ikke ved og fader næsten ligeså hurtigt ud som den kom. Konsistensen er tæt på vand og er ikke særlig spændende. En smule bitterhed som finish.

Den er meget let drikkelig og også en god tørst slukker men smagsmæssigt mangler den meget.

Karakter 2

Ingen kommentarer:

Send en kommentar