Så er der endnu en chokolade øl på bordet, i dag er det en samarbejds øl mellem Bryghuset No.5 og chokolade eksperten Mikkel Friis-Holm. Øllen er en dobbelt bock, der er lavet på hvede,byg, forskellige smagshumler og kakaobønner. Forventningerne er høje da Friis-holm står bag denne øl.
Først og fremmest så ser den lækker ud med en skumkrone der holder hele vejen ned. Farven er flot kobber og ufiltreret. Duften er karamel og gær MEN ingen chokolade duft, desværre.
I smagen er der en masse karamel som du får en masse sødme fra, en smule bitterhed til sidst som godt kunne være fra kakaobønnerne som man lige kan fornemme meget lidt. Mit spørgsmål er, hvor er CHOKOLADEN henne?? Den smager skam godt, men en chokolade øl vil jeg overhovedet ikke kalde det her. Jeg kan med det samme sige at jeg har før smagt mere chokolade i andre øl som IKKE var en chokolade øl.
En skuffelse som ikke bliver købt igen.
Karakter 2
Ingen kommentarer:
Send en kommentar